Heeft jouw webbouwer zichzelf al overbodig gemaakt?

heeft-jouw-website-bouwer-zichzelf-al-overbodig-gemaaktAls je een business runt is er niks mis met uitbesteden. Er zijn veel dingen die je als ondernemer prima zelf kunt doen, maar er zijn ook dingen die je beter aan een specialist kunt overlaten. Een website bouwen bijvoorbeeld. Als dat niet echt je hobby is, dan kun je daar beter niet zelf aan beginnen, dan huur je een webbouwer in. Je gaat ook niet zelf aan je auto sleutelen als je geen verstand van autotechniek hebt.

Een webbouwer was lange tijd een blijvertje. Nadat hij je website had gebouwd, was je nog niet van hem af. Elke keer dat jij iets op je website wilde zetten, belde je je webbouwer. Hij zette het erop en jij kreeg na een tijdje weer een factuurtje voor een uurtje webbouwen.

Voor webbouwers waren dit gouden tijden, voor ondernemers niet. Nog niet eens vanwege die factuurtjes, daar valt mee te leven. Veel belangrijker was dat bedrijven door die extra “hobbel” de neiging kregen hun website te verwaarlozen.

Vandaag is een website veel meer dan een visitekaartje. Het is het kloppend hart van je online marketing. Hier bouw je continu aan je relatie met bestaande en nieuwe klanten. Vanuit je website zend je voortdurend uit met als doel klanten naar je website te krijgen. Dat kan niet steeds dezelfde boodschap zijn. Klanten en ook zoekmachines houden niet van te veel herhaling. Goede contentmarketing is een mix van herhaling van je boodschap en afwisseling van de manier waarop je daarover vertelt.

Om die actieve, steeds verrassende website te kunnen beheren moet hij net zo gemakkelijk te bedienen zijn als een office programma zoals Word. En moet je zeker niet voor elke publicatie afhankelijk zijn van een webbouwer.

Bij WP Webbouw is alles erop gericht voor onze klanten zulke websites te bouwen. Websites waarmee ze alles kunnen doen dat nodig is om effectief contact te leggen met hun klanten. Websites die net zo gemakkelijk te bedienen zijn als een tekstverwerkingsprogramma. Wij helpen onze klanten heel graag met hun website te leren werken tot ze helemaal zelfredzaam zijn. Het gebruiksvriendelijke WordPress maakt dat al gemakkelijk. Wij gooien daar nog een schepje bovenop met begeleidingen en instructie.

Daarna hebben ze ons alleen nog nodig als er iets veranderd of bijgebouwd moet worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Let op!

Als je wilt dat je vraag serieus kan worden beantwoord, controleer dan of je hierboven minimaal het volgende hebt vermeld:

  • de url van de website
  • het gebruikte thema en of je dit hebt aangepast, al dan niet in een child-theme
  • indien van toepassing: de plugin die het probleem geeft
  • de pagina(s) waar het probleem zich voordoet
  • alle andere informatie die nodig kan zijn om het probleem te analyseren.