Wat moet je website doen?

WP Webbouw bouwt vooral websites die bedoeld zijn om klanten te trekken. Maar er zijn ook websites die een andere functie hebben. Voordat je begint met een website is het handig om vast te stellen wat die website precies voor jou moet gaan doen.

Hieronder een overzicht van wat een website allemaal kan doen.

 • Klanten trekken voor je dienst of product?

  klanten werven met je websiteX
  Ben je ondernemer of zelfstandige professional? Is het belangrijkste doel van je website dat hij klanten trekt?

  Verder lezen: klanten werven met je website
 • Lezers binden aan je blog?

  een succesvol blog bouwenX
  Is je website een blog, en ben je op zoek naar lezers die je gaan volgen, op je artikelen reageren en ze delen met hun netwerken? Wil je weten hoe je dat doet, een groeiend publiek van trouwe, terugkerende lezers opbouwen?

  Verder lezen: succesvolle blogs
 • Kopers lokken naar je webshop?

  Kopers lokken naar je webshopX
  Kopers zijn nu op zoek naar dat ding dat ze willen kopen. Welke methodes kun je inzetten om meer kopers naar je webshop te lokken?

  Verder lezen: kopers naar je webshop
 • Deelnemers boeken voor je evenement?

  website om inschrijvers te krijgen voor een evenementX
  Organiseer je een éénmalig evenement en wil je hiervoor inschrijvers werven via een bestaande of éénmalige website? Dan kun je de marketing maar beter gedegen plannen. Je kunt het immers maar één keer goed doen.

  Verder lezen: evenementenmarketing
 • Leden werven voor je community?

  een levendige community-websiteX
  Als je een online community wilt bouwen, bijvoorbeeld voor je vereniging, dan wil je dat de leden daar ook echt iets aan hebben. De website moet betrokkenheid bij de vereniging stimuleren en vrijwilligers en bestuursleden werven. En dat gaat niet vanzelf.

  Verder lezen: community websites
 • Zo veel mogelijk bezoekers scoren?

  succesformule voor advertentiesitesX
  Als het doel van je website is om reclame-inkomsten te genereren, dan wil je gewoon heel veel bezoekers. Je content moet veel en vaak worden gedeeld. Het liefst gaat er elke week minstens een bericht op jouw site viral.

  Verder lezen: advertentiesites
 • Informeren?

  informatieve websitesX
  Overheden, non-profit organisaties, verenigingen en particulieren met een hobby gebruiken hun website vooral om informatie over te brengen. Hoe maak je een informatieve website waar bezoekers gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken?

  Verder lezen: informatieve websites