Dit zeggen onze klanten

Als ik lees wat een aantal van onze klanten hieronder over WP Webbouw zeggen dan ben ik trots. Hier doe ik het allemaal voor! En met heel veel plezier.

Erik de Vries.

Dit zeggen onze klanten:

Fréderike Geerdink

tweets frederike
Tweets na de lancering van frederikegeerdink.com

Dit zeggen onze klanten - Sylvia Leegwater

“Je hebt mij werkelijk van mijn stoel afgeblazen”

“Ik wilde graag een website die ik zelf kon aanpassen en die op elke PC hetzelfde overkomt. Dankzij jouw marketingachtergrond heb je er een prachtige site van gemaakt. Iedereen vindt mijn website heel sprankelend en professioneel. Je hebt mij werkelijk van mijn stoel afgeblazen toen ik hem voor het eerst zag! De samenwerking was heel prettig. Je bent goed, snel, professioneel, zelfstandig, prijsvriendelijk en heel geduldig!! Ik heb je al aanbevolen bij andere ondernemers en zzp’ers. Ik heb je zelfs in mijn nieuwsbrief genoemd dus ik hoop dat je meer klanten krijgt! Ik ben een zeer tevreden klant!”

Sylvia Leegwater, eigenaar www.dreamchild.nl


Dit zeggen onze klanten - Arjan van der Knaap

“Dit succes was een belangrijk leermoment voor de organisatie.”

“Erik heeft op uiterst korte termijn een wervende website ontwikkeld voor het symposium ‘Een goed verhaal over geld’. Zeker gelet op de uiterst korte tijdspanne was Erik de ideale sparring partner. Flexibel, deskundig, kritisch en voortvarend.
Door de website is het symposium ‘zichtbaar’ geworden voor onze doelgroep. Samen met de interactiviteit van de webformulieren waren dit belangrijke succesfactoren voor het evenement. Dit succes was een belangrijk leermoment voor de organisatie.
Er ligt een retooling van de site in het verschiet en daarvoor is WP webbouw de meest voor de hand liggende uitvoerder.”

Arjan van der Knaap, organisator van het symposium Een goed verhaal over geld.


Dit zeggen onze klanten - Wendy Bosch

“De boodschap is helder, de uitstraling precies wat ik voor ogen had”

“Ik had geen flauw idee in welke boodschap ik moest uitdragen wat ik voor mijn klanten kan betekenen. Dat heeft Erik helder gekregen. Hij vertaalde mijn ‘probleem’ naar de juiste oplossing. Snel, doelgericht en goed inspelend op mijn wensen, hoe onsamenhangend die soms ook waren.
Mijn website is helemaal top geworden. Bezoekers zien precies wat ik voor ze kan betekenen. De boodschap is helder, de uitstraling precies wat ik voor ogen had. Het is prettig om met Erik samen te werken! Hij luistert goed maar zette mij ook aan het denken om mijn boodschap duidelijk te krijgen. Een aangenaam samenspel. Ik vind het een talent om de wensen van je klanten op zo’n aangename wijze om te zetten naar werkelijkheid!”

Wendy Bosch- Human Interest Journalist en Tekstschrijver

www.wendybosch.nl


Dit zeggen onze klanten - Jos Allersma en Hetty Top

“Hij laat ons denken vanuit onze klanten, is altijd oplossingsgericht”

“Onze website was sterk verouderd, had geen frisse uitstraling. We konden er niet meer met overtuiging en plezier naar verwijzen. Het lastige (spannende) in dit soort processen is dat de ontwerper in staat moet zijn om onze ideeën, gevoelens en beelden te vertalen naar een concrete website.

Het proces heeft wat langer geduurd dan we gedacht hadden. Dat kwam deels doordat we zelf erg kritisch waren, deels omdat het eerste idee onvoldoende aansloot bij onze wensen. Dankzij Erik’s creativiteit en geduld is er uiteindelijk een bijzondere website gemaakt waar we ons qua uitstraling en inhoud helemaal in herkennen.

Sterke punten van Erik: hij laat ons denken vanuit de klant, is altijd oplossingsgericht, snel, deskundig, flexibel en een tikje eigenwijs. We bevelen hem als communicatieadviseur en webbouwer van harte aan.”

Hetty Top en Jos Allersma

www.woonzorgadvies.nl


Dit zeggen onze klanten - Anja Borgman

“Ons aanbod is veel helderder en praktischer toegankelijk voor de cliënten”

“Op mijn oude website was voor mijn klanten niet duidelijk wat mijn aanbod is. De boodschap was niet helder, het grote aantal producten onoverzichtelijk. Vooraf had ik twijfels of een buitenstaander voldoende zou begrijpen van mijn werk om daar over te kunnen schrijven.

Eriks aanpak van deze klus heeft mijn verwachtingen overtroffen. Zijn opzet maakt ons aanbod veel helderder en praktischer toegankelijk voor de cliënten. Zijn goede teksten en zijn begrip van de essentie van mijn werk hebben geleid tot een heldere, doelmatige website.

De samenwerking was heel intensief en prettig, waarbij Erik nuchter en standvastig de ingezette lijn bewaakte. Hij was goed bereikbaar, snel in zijn acties en betrouwbaar in zijn afspraken. De hoge kwaliteit van Erik kan ik iedere ondernemer aanbevelen.”

Anja Borgman, eigenaar Ad Fontes Loopbaaninspiratie

www.fontes.nl